avion brod globus kamion poslovnjaci

Carinsko zastupanje

Carinski obveznik može odrediti opunomoćenika za zastupanje u carinsko-upravnom postupku te ga ovlastiti za poduzimanje svih radnji u postupku kojeg vodi kod Carinske uprave vezano uz uvozno ili izvozno carinjenje svojih pošiljaka.

Carinski postupak je vrlo složen upravni postupak koji zahtijeva stručno i profesionalno popunjavanja carinske dokumentacije i podnošenja pripadajućih isprava. Pri tome je vrlo bitno pratiti brojne propise koji reguliraju i koji se primjenjuju u carinskim postupcima. S obzirom na visine kazni za prejkršaje koje su previđene za prekršaje u carinskom postupku vrlo je važno ovaj posao prepustiti ovlaštenim, stručnim osobama sa dugim iskustvom u radu na tim poslovima.

Naši djelatnici u mogućnosti su vam pružiti kvalitetnu i brzu uslugu uvoznog i izvoznog carinjenja, a iskustvo u radu pruža vam garanciju kvalitete i sigurnost da je postupak napravljen u skladu sa svim zakonskim propisima.

Naš se ured nalazi na Zračnoj luci Zagreb, a naša vanjska služba obaviti će za vas carinjenje na bilo kojoj Carinskoj ispostavi u gradu. Kroz mrežu naših suradnika za vas ćemo obaviti carinjenje na bilo kojoj ispostavi u Republici Hrvatskoj, te ulaskom u EU u bilo kojoj zemlji članici. Naš primarni cilj je da korisnicima naših usluga i poslovnim partnerima pružimo brzu i kvalitetnu uslugu od trenutka kada pošiljka prispije na carinu do isporuke pošiljke na adresi naručioca.

Kontakt podaci

Kogra d.o.o. - Zračna luka Zagreb - 10150 ZRAČNA LUKA ZAGREB, PP33 - REPUBLIKA HRVATSKA

tel.:    +385 1 6265 215  
fax.:   +385 1 6265 233
email: kogra@kogra.hr

Podaci o tvrtki

KOGRA d.o.o
MB: 0898325, MBS: 080260653
OIB: 89098873492
IBAN: HR7623600001101649730
Temeljni kapital: 20000,00 kn
Direktor: Ružica Alvir

Uvijeti korištenja

Ukoliko nije navedeno drugačije, sadržaji ove web stranice su vlasništvo KOGRA d.o.o.. Informacije koje se nalaze na ovoj stranici su samo u informativne svrhe i ne stvaraju poslovni ili profesionalni uslužni odnos između vas i  KOGRA d.o.o.. Linkovi na ovoj stranici mogu dovesti do usluga ili stranica koje ne pokreće  KOGRA d.o.o..