avion brod globus kamion poslovnjaci

Poštovani korisnici i potencijalni korisnici naših usluga.

Zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da je naša tvrtka KOGRA doo 14.8.2014. dobila AEO Certifikat, odnosno status povlaštenog gospodarskog subjekta. Ovaj status dodjeljuje Ministarstvo financija RH, Carinska uprava, te vrijedi za cijelo područje EU. Dodijeljeni status predstavlja veliko priznanje našoj tvrtki, te našim djelatnicima, a vama daje garanciju kvalitete usluge, sigurnost poslovanja i mnoštvo drugih prednosti u carinskim poslovima unutar EU, te carinskim poslovima diljem svijeta. Da bi se stekao status povlaštenog gospodarskog subjekta, potrebno je zadovoljiti niz kriterija i to u višegodišnjem prethodnom razdoblju, kao naprimjer nekažnjavanje za carinske prekršaje, nekažnjavanje za porezne prekršaje, financijska stabilnost, stabilnost carinske garancije, sigurnost u čuvaju dokumentacije, povjerljivost podataka i niz drugih kriterija. Kao što vidite naša tvrtka sve je kriterije zadovoljila, te status povlaštenog gospodarskog subjekta smatramo potvrdom kvalitete naše usluge, stručnosti i povjerljivosti.

U našem poslu AEO Certifikat omogućava brži protok roba i dokumentacije, manje dokumentarnih i fizičkih kontrola, fleksibilnost u pogledu mjesta carinjenja, mjesta pregleda robe i niz drugih prednosti u carinskim postupcima. Više informacija o tome možete naći na www.carina.hr.

Svojim dosadašnjim korisnicima zahvaljujemo što su u nama prepoznali kvalitetnog partnera, te im zahvaljujemo na uspješnoj suradnji čime su i sami pridonijeli i našem uspjehu. Nadamo se i daljnjoj još boljoj i uspješnijoj suradnji.

Potencijalne nove korisnike pozivamo da nam se jave sa svojim upitima za suradnju, a mi ćemo nastojati dokazati da smo kvalitetan i pouzdan poslovni partner.

S poštovanjem
mr. sci. Mirjana Brzica
Direktor

Kontakt podaci

Kogra d.o.o. - Zračna luka Zagreb - 10150 ZRAČNA LUKA ZAGREB, PP33 - REPUBLIKA HRVATSKA

tel.:    +385 1 6265 215  
fax.:   +385 1 6265 233
email: kogra@kogra.hr

Podaci o tvrtki

KOGRA d.o.o
MB: 0898325, MBS: 080260653
OIB: 89098873492
IBAN: HR7623600001101649730
Temeljni kapital: 20000,00 kn
Direktor: Ružica Alvir

Uvijeti korištenja

Ukoliko nije navedeno drugačije, sadržaji ove web stranice su vlasništvo KOGRA d.o.o.. Informacije koje se nalaze na ovoj stranici su samo u informativne svrhe i ne stvaraju poslovni ili profesionalni uslužni odnos između vas i  KOGRA d.o.o.. Linkovi na ovoj stranici mogu dovesti do usluga ili stranica koje ne pokreće  KOGRA d.o.o..